15 серпня 2017

Лінія підготовки торфу

 

Наша компанія ТОВ «ЕЛАС» і ТОВ "Фірма" Промгазтехнологія "послідовно продовжують розвивати власну технологію спалювання твердого палива. Даний напрямок нашої діяльності повністю збігається з державною стратегічною метою - досягнення повної енергонезалежності України.

 На випробувальному майданчику «Промгазтехнологія» була зібрана і перевірена лінія підготовки торфу. Також були проведені випробування лінії на лігніні, лушпинні соняшнику, підстилці з птахофабрики, біомасі біогазових установок (мул). Для даних робіт компанією "ЕЛАС" були виготовлені шафи управління, силові шафи, ПО для автоматизованого місця оператора, виконано монтаж силового електрообладнання та КВП. Особлива увага приділяється захисту навколишнього середовища - в складі лінії використовується автоматизований рукавний фільтр.

 Всі випробування контролюються сертифікованим газоаналітичним обладнанням Siemens, яке люб'язно надане нашим партнером - ТД «БМЗ Прогрес». Після завершення випробуванні лінія буде демонтована і перевезена на торфозавод розташований в Шумському районі Тернопільської області.

 Нагадаємо, що раніше компаніями ТОВ "Фірма" Промгазтехнологія "і ТОВ« ЕЛАС » були виготовлені і встановлені в м.Тернопіль сім котлів УТВ. Котли УТВ працюють на пиловому паливі (торф, лігнін, технічний вуглець, вугілля, деревний пил, пил ПРК) і не використовують природний газ для вироблення тепла.

  

 

ЕЛектронні Автоматизовані Системи | 2024