15 травня 2018

  Лінія сушки вугілля

 

Для закордонного замовника компанія ТОВ «ЕЛАС» виконує комплексну автоматизацію сушильного відділення спец вугілля. Роботи проводяться з партнером - БМЗ Прогрес.

Метою сушильного процесу є приведення продукту у відповідність нормам по вологості. Процес сушіння відбувається в трубі-сушарці продуктивністю 110 тон / годину по вихідному продукту. Сушильний агент генерується теплогенератором, паливом для якого є те саме вугілля. На вимогу замовника в якості процесорного блоку управління був обраний контролер CJ2M японської фірми OMRON, а в якості силового - продукція фірми АББ.

У зв'язку з тим, що процес сушіння вугілля може мати вибухонебезпечні режими роботи через надмірність в димових газах CO і O2 для контролю меж наявності цих складових в переліку поставляються вимірювальних приладів є два газоаналізатора.

На даний момент компанія виготовила і поставила обладнання для трьох ліній сушіння.

Для кожної лінії в комплект поставки входить: шафа управління, шафа силова, система автоматичного контролю вологості вугілля, двокомпонентна станція газового аналізу (СО, О2), пульти місцевого управління виконавчими механізмами, прилади КВПіА, програмне забезпечення, паспорт комплексу автоматичного управління технологічним процесом і технічна документація на комплектуючі.

 

 



 

ЕЛектронні Автоматизовані Системи | 2024